PrivateleaseZeeland.nl


Leasen.. maar dan lokaal!
 

HOE HET WERKT

U wilt precies weten wat u per maand moet betalen aan uw auto, daarom bekijkt u of private lease een optie is voor u. Maar waar begint u? Daar schieten wij u te hulp!

OFFERTE

U vraagt een offerte bij ons op voor een auto die u op onze website heeft gezien of een specifieke auto die u graag wilt hebben of u heeft nog geen keuze gemaakt. Samen met u maken we dan eerst een berekening wat u nu per maand betaald voor uw huidige auto, inclusief onderhoud, verzekering, afschrijving en wegenbelasting. Aan de hand hiervan en door het stellen van wat eenvoudige vragen komen wij op een budget uit dat u per maand wilt en kunt missen aan uw mobiliteit. De volgende stap is een auto erbij zoeken binnen uw prijsklasse (als dit al niet is gedaan door u), wensen en afmetingen en te bekijken of er een aanbieding mogelijk is. Tevens maken wij een vergelijk voor u van diverse aanbieders op het gebied van voorwaarden zoals eigen risico of prijs per meer verreden kilometers, geheel passend bij uw situatie. Al onze aangeboden maandbedragen zijn inclusief afschrijving en rente, wegenbelasting, reparatie, onderhoud en banden, all-risk verzekering en wij bieden uitsluitend producten aan van aanbieders met het keurmerk private lease.

BESTELLEN

Hebben we samen met u een auto gevonden of ziet u op onze website al de auto die u wilt hebben? Dan kunt u via een aantal simpele stappen uw benodigde gegevens rechtstreeks naar de aanbieder sturen waarna u vaak binnen slechts een werkdag al te horen krijgt of de private lease mogelijk is voor uw situatie. Vervolgens wordt de auto door ons aan u afgeleverd, bij u thuis of in onze showroom en altijd  inclusief uitleg van de auto door een van onze medewerkers. En heeft u een auto in te leveren? Dan doen wij daar direct een vrijblijvende bieding op, bij akkoord van uw zijde ontvangt u direct het bedrag en de vrijwaring voor uw auto.

RIJDEN

Tijdens de looptijd zijn wij uw aanspreekpunt voor alle zaken omtrent uw private lease, bijvoorbeeld voor onderhoud of reparatie inclusief eventuele haal en brengservice of vervangend vervoer, schade reparatie of wijzigingen of aanpassingen aan uw contract. Is de looptijd van de private lease voorbij dan zet u de auto gewoon bij ons neer en wij verzorgen de rest. Evenals een eventuele nieuwe inzet voor een private lease. 

WAT KOST DAT?

De gehele begeleiding kost u niets extra! Wij berekenen u geen commissie of fee voor al deze services. De enige voorwaarde is dat wij het onderhoud en de reparaties mogen uitvoeren, uiteraard op kosten van de leasemaatschappij. Maak indien gewenst gebruik van onze gratis haal - en breng service of vervangend vervoer service!