PrivateleaseZeeland.nl


Leasen.. maar dan lokaal!
 

WELKOM BIJ PRIVATE LEASE ZEELAND!

PrivateleaseZeeland.nl is een initiatief van Goedbloed Auto's in Zierikzee, een gerenommeerd autobedrijf dat al ruim 75 jaar actief is in de autobranche. Private lease kan onduidelijk zijn door alle voorwaarden en keuzes, wij kennen de markt door en door en staan garant voor een goed en persoonlijk onafhankelijk advies. 

Als u interesse in een private lease heeft moet u vaak verschillende merkdealers af om offertes op te vragen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit makkelijker kan, namelijk meerdere merken en keuzes onafhankelijk onder een dak! Wij vergelijken het aanbod van verschillende leasemaatschappijen en leggen dit duidelijk aan u uit, zodat u tot de auto en het contract komt welke precies bij uw wensen aansluit.

Doordat wij een nauwe samenwerking hebben met meerdere grote leasemaatschappijen, kunnen wij u vrijwel ieder merk en type auto aanbieden in een private lease constructie alleen dan met behulp van persoonlijk advies op maat en zonder enige druk om een bepaald model te moeten leveren. Wij zijn uw aanspreekpunt voor de gehele looptijd van uw private lease, van inzet van de auto tot en met inleveren aan het einde van het contract. Zie ons als uw eigen persoonlijke full service autobeheerder! Al het nodige onderhoud en reparaties worden in onze werkplaats uitgevoerd, zo bent u ervan verzekerd dat de scherpe maandprijzen geen invloed hebben op uw veiligheid en betrouwbaarheid van de auto. En met onze haal en breng service of vervangend vervoer service bent u ervan verzekerd dat u geen tijd verliest als u wat verder weg woont en werkt.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

  • Partner van het keurmerk private lease
  • Vrijwel alle merken en type auto's onafhankelijk leverbaar
  • Meerdere private lease aanbieders vergelijken
  • Heldere voorwaarden, afgestemd op uw situatie
  • Persoonlijk advies en begeleiding op maat
  • Eigen werkplaats voor al het nodige onderhoud aan uw auto
  • Een aanspreekpunt voor alle aspecten voor, tijdens of na de lease

 

Ons team

Cees den Boer

Cees den Boer

Funtie Private lease specialist

Waar kan ik u mee helpen? Cees is al bijna 50 jaar actief in de autobranche en heeft in al die jaren veel ervaring opgedaan. Hij helpt u graag met uw keuze voor een private lease aangepast voor uw situatie

Jelle den Boer

Jelle den Boer

Functie Private lease specialist

Waar kan ik u mee helpen? Jelle heeft veel ervaring met het afsluiten van private lease contracten voor particulieren. Hij onderhoud de contacten met de verschillende leasemaatschappijen en kan daardoor een perfecte match voor u vinden

Hanco de Vos

Hanco de Vos

Functie Service specialist

Waar kan ik u mee helpen? Hanco regelt al het nodige onderhoud en reparatie aan uw auto. Hij stuurt de werkplaats aan en regelt de communicatie met de leasemaatschappij zodat u vertrouwd in uw auto kunt rijden!

Wilma Buurveld - Bal

Wilma Buurveld - Bal

Functie Administratie en klantcontact

Over Wilma verzorgd alle nodige administratieve handelingen voor u bij het afsluiten van een private lease en houd contact met u gaande de levering van uw auto. Hierdoor zorgt zij ervoor dat alles snel en prettig verloopt voor u.